Sparbanksstiftelsen

Sparbanksstiftelsen Norrland söker nu en engagerad och kommunikativ medarbetare för att stödja oss inom kommunikation, hantering av hemsida, sociala medier samt administration. Tjänsten är en timanställning och har en anställningsgrad på upp till 25 %. 

Arbetsuppgifter:

  • Hantering av kommunikationsaktiviteter för Sparbanksstiftelsen Norrland
  • Uppdatering och underhåll av webbplatsen
  • Skötsel av sociala medier och uppdatering av innehåll
  • Administrativa uppgifter kopplade till styrelse- och strategimöten

Vem är du?

Vi söker dig som har ett intresse för kommunikation och administration. Du är kreativ, självgående och har förmågan att arbeta strukturerat och noggrant. Erfarenhet av kommunikation och webbhantering är meriterande, men inte ett krav. Viktigast är att du är engagerad, nyfiken och villig att lära dig nya saker.

Tjänsten är perfekt för dig som studerar på exempelvis universitetet och vill ha ett flexibelt extrajobb. Vi tror att du kanske studerar kommunikation eller annan relaterad utbildning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår vd, Frida Anundsson, och få möjligheten att utveckla dina kunskaper inom kommunikation och administration. Vi erbjuder en unik möjlighet att lära dig mer om Sparbanksstiftelsen Norrland, om sparbanksidén och om vårt kretslopp med Swedbank. Du får även tillgång till ett stort nätverk i både Västernorrland och Västerbotten.

Vi ser gärna att du bor i Västerbotten eller Västernorrland.

Kontakt

Låter det intressant? Skicka in eventuella frågor, ditt CV och personliga brev till:

frida.anundsson@sparbanksstiftelsennorrland.se

Urval sker löpande och vi välkomnar din ansökan senast den 30 augusti.

Om Sparbanksstiftelsen Norrland

Sparbanksstiftelsen Norrland är en av tolv ägarstiftelser till Swedbank. Vi värnar om sparbanksidéns grundläggande värderingar, att stärka ekonomisk kunskap och verkar för en positiv utveckling i Västerbotten och Västernorrland. Vår uppgift är att stödja projekt, initiativ och duktiga unga människor som på olika sätt bidrar till att göra regionen bättre. Genom nära samarbete med Sparbanksstiftelsen Norrlands Riskkapitalstiftelse är vi dessutom en positiv kraft för företag i tidigt skede.

 

Välkommen med din ansökan!